Středa 24.4.
POLÉVKA – DRŠŤKOVÁ
58,-150g PLNĚNÁ KUŘECÍ ROLÁDA S NÁDIVKOU SE ŠUNKOU A ŽAMPIONY, LISTOVÝ ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK
189,-300g BRYNDZOVÉ HALUŠKY SE ŠKVAŘENOU SLANINOU
179,-150g KRŮTÍ SOTÉ SE ZELENINOU, TARHOŇA
184,-150g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK
189,-¼ POMALU PEČENÁ KACHNA, ČERVENÉ ZELÍ, ŠPEKOVÝ KNEDLÍK
209,-
👍Tip šéfkuchaře
Menu box - jídlo s sebou
5,-Čtvrtek 25.4.
POLÉVKA – ZELNÁ BÍLÁ S KLOBÁSOU
58,-150g VÍDEŇSKÁ ROŠTĚNÁ S DIVOKOU RÝŽÍ
189,-150g SMAŽENÝ KARBANÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT
184,-150g RYCHTÁŘSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
189,-150g KUŘECÍ ŠPÍZ SE SLANINOU,PAPRIKOU, CIBULOU, HRANOLKY NEBO VAŘENÝ BRAMBOR , ČESNEKOVÝ DIP
184,-150g PEČENÉ JEHNĚ S MÁTOVOU OMÁČKOU, MAČKANÉ BRAMBORY S LISTOVÝM ŠPENÁTEM
209,-
👍Tip šéfkuchaře
Menu box - Jídlo s sebou
5,-PÁTEK 26.4.
POLÉVKA – ŽAMPIONOVÝ KRÉM
58,-150g VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT
189,-150g ŠTĚPÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, JASMÍNOVÁ RÝŽE
189,-150g SMAŽENÝ KVĚTÁK, VAŘENÝ BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA
179,-150g SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
189,-150g BURGER ANTAL, HOVĚZÍ MASO, CIBULOVÉ CHUTNEY, RAJČE, CHEDDAR, SLANINA, STEAKOVÉ HRANOLKY, JACK DANIEL´S BBQ OMÁČKA
229,-
👍Tip šéfkuchaře